Dispositivos e acessórios
Japanese Souffle Pancakes
Preparação 15min
Total 40min
8 pieces
Ingredientes
-
large eggs4
-
cream of tartar¼ tsp
-
sugar3 tbsp
-
3 oz all-purpose flour, siftedcake flour sifted3 oz
-
whole milk2 oz
-
baking powder2 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
1 tbsp Japanese mayonnaisemayonnaise1 tbsp
-
non-stick spray oil
-
water divided, to cook4 tbsp
-
maple syrup to serve
-
unsalted butter to serve
-
fresh berries to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
141 mg
Proteína
4 g
Energia
464 kJ /
111 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dynamic Duo
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Nenhuma avaliação
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Steamed Sweet Cornbread
1h 10min
Mustard Caramel Sauce
15min
Waffles
25min
Creamy Fruity Gelatins
7h 30min
Angel Food Cake
1h 10min
Cheesy Corn Dogs
2h
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Festive Baguette
3h 45min
Crispy Donuts
2h 30min
Vanilla Steamer
5min