Dispositivos e acessórios
Groene pepersaus
Preparação 5min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
uien gehalveerd50 g
-
boter20 g
-
witte wijn100 g
-
groene peperkorrels, op azijn uitgelekt40 g
-
zout¼ tl
-
room, 25% v.g200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
2.7 g
Energia
688 kJ /
165.6 kcal
Gordura
12 g
Hidratos de carbono
9.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken aardappelpuree monsters
Tanpa peringkat
Romige aspergesoep
25 menit
Bearnaisesaus
20 menit
Champignonsaus met room en witte wijn
30 menit
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8j 10 menit
Lamslende met roze pepersaus
45 menit
Gekarameliseerde uiensaus
2j 5 menit
Bearnaisesaus
15 menit
Chocoladesaus
Tanpa peringkat
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Tanpa peringkat
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1j
Bechamelsaus
15 menit