Dispositivos e acessórios
Mosterd-dillesaus
Preparação 10min
Total 2h 15min
1 beker
Ingredientes
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 beker
Proteína
10 g
Energia
8541 kJ /
2041 kcal
Gordura
211 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
32 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Nenhuma avaliação
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kruidenboter flatbreads
35min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Krokante olijven
1h 30min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação