Dispositivos e acessórios
Vijgenmosterd
Preparação 5min
Total 25min
2 glazen
Ingredientes
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
3 g
Energia
809 kJ /
193 kcal
Gordura
2 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sauzen
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan challah brood
2h 30min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Tomatenketchup
1h 15min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Meringue spoken
12h 25min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Gefermenteerde wortelen
Nenhuma avaliação
Tomaat en Chili jam
1h 15min
Confituur van ananas en gember
40min