Dispositivos e acessórios
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
Preparação 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
cooking oil10 g
-
prawns (approx. 10 prawns), whiskers removed, deveined, cleaned and patted dry with kitchen towels500 g
-
garlic cloves5
-
salted egg yolks rinsed4
-
butter softened at room temperature50 g
-
curry leaves leaves only2 sprigs
-
red bird's eye chillies (chilli padi) sliced3 - 5
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
salt½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
360 mg
Proteína
23 g
Energia
949 kJ /
227 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Char Kway Teow
15min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Crispy Ikan Bilis
40min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Teochew Seafood Porridge
45min
Sambal Petai Prawns
20min
Sweet And Sour Prawns
25min
Chicken Porridge
35min