
Dispositivos e acessórios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
324 kcal /
1355.6 kJ
Proteína
17.7 g
Gordura
16 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
633.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional