Dispositivos e acessórios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
633.7 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1355.6 kJ /
324 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
One Pot Chicken Rice
50min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Kam Heong Chicken
1h 20min
Ayam Paprik
30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min