Dispositivos e acessórios
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Preparação 5min
Total 20min
3 portions
Ingredientes
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
633.7 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1355.6 kJ /
324 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
30.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nikmat Raya
15 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Brinjal
40min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Char Kway Teow
25min
Nasi Goreng Kampung
40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
One Pot Chicken Rice
50min
Sambal Tumis
1h 10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min