Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz dark raisins
- 2 oz gold rum
Chocolate Dough
- 4 ½ oz water
- 3 oz light whipping cream
- 2 oz sugar
- 1 oz unsalted butter
- 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
- 1 tsp salt
- 1 egg yolk, from a large egg
- 14 oz all-purpose flour
- ½ oz cocoa powder
Filling
- 2 oz unsalted butter, at room temperature, plus extra to grease
- 2 ½ oz brown sugar
- 2 ½ oz granulated sugar
- 2 tsp cocoa powder
- 3 ½ oz chocolate chips, milk chocolate or baking chocolate
Glaze
- 1 oz unsalted butter, room temperature
- 5 oz confectioners sugar
- 2 tbsp cocoa powder
- 2 oz cream cheese, room temperature
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1732 kJ / 414 kcal
- Proteína
- 5 g
- Hidratos de carbono
- 65 g
- Gordura
- 15 g
- Gordura saturada
- 9 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 220 mg
Receitas alternativas
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 Min
English Breakfast Popovers
35 Min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2 Std. 30 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Hot Cocoa Bundt Cake
2 Std.
Devil's Food Cake
1 Std. 20 Min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1 Std. 10 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 Std.
Chocolate Covered Pound Cake
1h 30min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min
Fudge Brownies
50 Min