Dispositivos e acessórios
Vegan Tangzhong Bread
Preparação 20min
Total 3h 5min
12 slices
Ingredientes
-
coconut oil to grease
-
bread flour divided15 ½ oz
-
water divided42 oz
-
coconut milk divided5 oz
-
coconut sugar2 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pandan paste½ - 1 tsp
-
powdered coconut milk1 oz
-
salt½ tsp
-
vegan margarine in pieces2 ½ oz
-
agave½ oz
-
ground turmeric⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
137 mg
Proteína
5 g
Energia
937 kJ /
224 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simply PreClean
5 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Peanut Milk
5min
Soy Milk
1h 35min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Cashew-Vanilla Yogurt
16h
Key Lime Madeleines
2h 35min
Date and Orange Spread
40min
Mango yoghurt ice cream
12h
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Killer Toast
2h