Dispositivos e acessórios
Umami Soup
Preparação 5min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
siu bak choy300 g
-
dried shiitake mushrooms4
-
dried Brazillian mushrooms8
-
raw cashew nuts150 g
-
3-booster powder (see tips)2 tbsp
-
Chinese red dates pitted10 g
-
rock salt½ tsp
-
cold pressed sesame oil2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
5 g
Energia
950 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Vegan
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Soy Milk (Metric)
1h 35min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35min
Soy Milk
1h 35min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Tofu Balls
35min
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Steamed Tofu
30min
Miso Soup with Vegetables
30min