
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 gramů eidamu na kousky, na posypání
- 300 gramů vepřového masa, bez kosti na kousky
- 200 gramů paprik napůl
- 5 kusů chilli papriček, čerstvých
- 1 kus cibule napůl
- 25 gramů jarní cibulky
- 3 stroužky česneku
- 200 gramů rajčat napůl
- 1 čajová lžička soli
- Nutrição
- por 1 porci
- Energia
- 96 kcal / 402 kJ
- Proteína
- 9.36 g
- Gordura
- 4.73 g
- Hidratos de carbono
- 3.31 g
- Fibra
- 1.26 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Nenhuma avaliação
Bramborové koláčky s prejtem a červenou cibulí
Nenhuma avaliação
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Bílá klobása ve skle
1h 20min
Šunková rolka
20min
Tvarohová pomazánka s kuřetem
35min
Špekové knedlíky
50min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1h
Hermelínová pěna
10min
Gulášová polévka
1h 5min