Dispositivos e acessórios
Stekte poteter med rosmarin og hvitløk
Preparação 10min
Total 1h 10min
6 porsjoner
Ingredientes
-
vann500 g
-
poteter (se tips), skrelt, delt i fire (ca. 5 cm)1000 g
-
vegetabilsk olje4 ss
-
havsalt, grovkornet etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
hvitløksfedd lett knuste5 - 6
-
rosmarin, fersk kun blader4 kvister
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
67 mg
Proteína
4 g
Energia
919 kJ /
219 kcal
Gordura
9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bulgurhvete
Nenhuma avaliação
Irsk potetmos
Nenhuma avaliação
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nenhuma avaliação
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min