Dispositivos e acessórios
Krydret rødkål
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 porsjoner
Ingredientes
-
epler, type Cox Orange uten kjerne, delt i fire (ca. 200 g)2
-
løk delt i fire150 g
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
rødkål uten kjerne, delt i tynne skiver700 g
-
muscovadosukker, lyst30 g
-
cider eddik50 g
-
vann100 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
kanel, malt1 ½ ts
-
allehånde, malt¼ ts
-
nellik, malt¼ ts
-
tranebærsaus (se tips)40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
176 mg
Proteína
2 g
Energia
557 kJ /
133 kcal
Gordura
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bulgurhvete
Nenhuma avaliação
Irsk potetmos
Nenhuma avaliação
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Kjøttpaier med rosmarin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Risskive med røkelaks
Nenhuma avaliação
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Stuet sopp
45min
Persilleolje
25min
Rørte tyttebær
5min