Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 100 g grapeseed oil, plus extra for greasing
- 300 g carrots, cut into pieces
- 3 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 100 g dark brown sugar
- 220 g plain flour
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp baking powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground ginger
- 1 tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch salt
- 275 g canned pineapple pieces, drained
- 80 g desiccated coconut, plus extra for decorating
- 100 g walnuts or pecan nuts, cut into halves, plus extra for decorating
Cream cheese frosting
- 250 g cream cheese, cut into pieces
- 180 g butter, cut into pieces
- 230 g pure icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 856.4 kJ / 203.9 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Hidratos de carbono
- 16.3 g
- Gordura
- 13.6 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 171 mg
Receitas alternativas
Edna's lemon curd tea cakes
30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Lemon delicious
1 Std. 5 Min
Whole orange cake with spiced syrup
2 Std. 20 Min
Brown sugar kumara cake
1 Std. 25 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Buttermilk scones
35 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Coffee date muffins
35 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min