Dispositivos e acessórios
Glutenfri pasta
Preparação 30min
Total 50min
4 porsjoner
Ingredientes
-
lupinmel (se tips)150 g
-
maisstivelse70 g
-
xanthan gum1 ½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
salt2 ts
-
egg2
-
vann pluss ekstra til koking60 g
-
maisstivelse til dryssing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
613.7 mg
Proteína
20.6 g
Energia
1020.4 kJ /
243 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
44.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenfri mat
94 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kylling Penne med safran
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng med flaskegresskar
Nenhuma avaliação
Kylling-tagliatelle med pesto
Nenhuma avaliação
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Nenhuma avaliação
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Nenhuma avaliação
Rekelinguine med krabbe
Nenhuma avaliação
Squashpasta med røkt laks
Nenhuma avaliação
Ravioli med reke og asparges basilikum
Nenhuma avaliação
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Nenhuma avaliação
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Makaronigrateng
Nenhuma avaliação