Dispositivos e acessórios
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
Preparação 1h
Total 1h 15min
55 pieces
Ingredientes
-
butter softened125 g
-
sugar230 g
-
eggs3
-
self-raising flour plus extra to dust600 g
-
orange zest (no white pith), plus 50 g of juice1
-
egg yolk beaten, to brush1
-
sesame seeds to sprinkle2 - 3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
96.5 mg
Proteína
1.7 g
Energia
341.1 kJ /
81.2 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easter around the world
28 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Choco tarte with curls pears
Nenhuma avaliação
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2h 55min
Marble cake
2h
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2h 20min
Easter Cheese Parcels (Flaounes)
1h 5min
Mixed berry jam tart
2h 35min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Galaktoboureko
1h 35min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min