Magic bean chocolate cake

Magic bean chocolate cake

4.8 47 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 40min
12 portions

Ingredientes

Cake
  • unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease
    120 g
  • canned kidney beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • strong brewed coffee (see Tips)
    1 tbsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • eggs
    5
  • coconut sugar
    140 g
  • cocoa powder
    70 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • dark chocolate (50% cocoa) broken into pieces
    120 g
Swiss meringue topping
  • white sugar
    100 g
  • egg whites
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • sea salt
    1 pinch
Assembly
  • fresh strawberries hulled and sliced
    250 g

Nutrição por 1 portion

Energia 295.2 kcal / 1235.2 kJ
Proteína 7.5 g
Gordura 15.8 g
Hidratos de carbono 34.7 g
Fibra 5.1 g
Gordura saturada 8.9 g
Sódio 283 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...