Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- 120 g unsalted butter, cut inot pieces, softened, plus extra to grease
- 400 g canned kidney beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 1 tbsp strong brewed coffee (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 5 egg
- 140 g coconut sugar
- 70 g cocoa powder
- 1 tsp gluten free baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp sea salt
- 120 g dark chocolate (50% cocoa), broken into pieces
Swiss meringue topping
- 100 g white sugar
- 2 egg whites
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Assembly
- 250 g fresh strawberries, hulled and sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1193.6 kJ / 284.2 kcal
- Proteína
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 14.7 g
- Gordura saturada
- 8.4 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 287.7 mg
Receitas alternativas
Magnolia Kitchen brownies
1 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Chocolate spelt biscuits
5 Std. 10 Min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Chocolate mud muffins (gut health)
40min
Blackberry meringue cake
3h 55min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate butter cream
10 min
Quick almond biscuits
35min