Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
Preparação 45min
Total 9h
12 pieces
Ingredientes
Valrhona Raspberry Inspiration Ganache
-
10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couvertureValrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)10 oz
-
heavy whipping cream3 ½ oz
-
fresh raspberries2 oz
-
glucose (see Tip)½ oz
Chocolate Pastry Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
confectioners sugar5 oz
-
almond flour2 oz
-
Dutch-processed cocoa powder1 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced, chilled6 oz
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
-
ice water1 tsp
Assembly
-
colored sprinkles (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
89 mg
Proteína
9 g
Energia
1975 kJ /
472 kcal
Gordura
26 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
55 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten free Viennesse whirl mince pies
1h 45min
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Chocolate Cake Pops
4h 50min
Chocolate Eggs
2h 15min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2h 40min
Teddy Bear Burgers
2h
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Nenhuma avaliação
Zachary Daiquiri
20min
Paleo Chocolate Chip Cookies
40min
Chocolate Ice Cream
36h