Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies
TM6

Antonio Bachour: Chocolate and Raspberry Heart Cookies

4.0 (5 avaliações )

Ingredientes

Valrhona Raspberry Inspiration Ganache

  • 10 oz Valrhona chocolate Raspberry Inspiration (see Tip)
    ou 10 oz ruby chocolate, callets or pieces, i.e. Callebaut couverture
  • 3 ½ oz heavy whipping cream
  • 2 oz fresh raspberries
  • ½ oz glucose (see Tip)

Chocolate Pastry Dough

  • 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • 5 oz confectioners sugar
  • 2 oz almond flour
  • 1 oz Dutch-processed cocoa powder
  • ⅛ tsp salt
  • 6 oz unsalted butter, diced, chilled
  • 1 large egg
  • 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp ice water

Assembly

  • colored sprinkles (opcional)

Nutrição
por 1 piece
Energia
1975 kJ / 472 kcal
Proteína
9 g
Hidratos de carbono
55 g
Gordura
26 g
Gordura saturada
14 g
Fibra
5 g
Sódio
89 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas