
Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
Valrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
apricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
214 mg
Proteína
11 g
Energia
2230 kJ /
533 kcal
Gordura
27 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá