Dispositivos e acessórios
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Preparação 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Brioche
-
bread flour plus extra to dust210 g
-
eggs, large2
-
egg yolks from large eggs4
-
sugar30 g
-
glucose syrup (see Tip)1 ½ tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
whole milk15 g
-
salt½ tsp
-
butter, unsalted diced, chilled, plus extra to grease90 g
-
egg yolk from a large egg, whisked1
Fondue
-
85 g milk chocolate, 40%, high quality chunks or chipsValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)85 g
-
30 g dark chocolate, 64%, high quality chunks or piecesValrhona chocolate Manjari 64% dark chocolate (see Tip)30 g
-
whipping cream115 g
-
passion fruit purée60 g
-
30 g apricot nectarapricot liqueur30 g
-
tropical fruit to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
214 mg
Proteína
11 g
Energia
2230 kJ /
533 kcal
Gordura
27 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45min
Mojito
Nenhuma avaliação
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Sangria
10min
Tiramisu maritozzi
11h
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Almond and Lime Slushy
10min
Vegetable Shumai
45min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Green mojo
Nenhuma avaliação
Frozen breakfast bowls
10min