Dispositivos e acessórios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Preparação 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water255 g
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashew nuts355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Energia
807 kJ /
192.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Fried Apple Strudel with Vanilla Cream Sauce
25 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 Min
Cooked Quinoa
15 Min
Slow Cooked Corn
40 Min
Little Bird Pancakes
40 Min
Crunchy Caramel Popcorn
2 Std. 15 Min
Argentinian Alfajores
1 Std. 10 Min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 Std.
Fruit ice cream
10 Min