![Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25eb076439996d465166f1cc5e71f944/Derivates/6d90d579c4b9358194b97023fbd492374c0fa059.jpg)
Versões compatíveis
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 255 g water
- 1 ⅛ tsp active dry yeast
- 410 g pasta flour (type 00)
- 15 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
Cashew Mozzarella
- 355 g cashew nuts
- 425 g water, plus extra to soak
- ice cold water, for water bath
- 1 tsp nutritional yeast
- 1 tsp salt
- ½ tsp citric acid
-
cornmeal, to sprinkle
ou all-purpose flour, to sprinkle - pizza sauce
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 807 kJ / 192.9 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.6 g
- Gordura
- 15.3 g
- Gordura saturada
- 2.7 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 280.7 mg
Receitas alternativas
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Versatile smooth soup
45min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1ч. 5 мин.
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Nenhuma avaliação
Valentine's Marbled Cake
1h 30min
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30min
Roasted banana affogato
Nenhuma avaliação
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5min
Broccoli Stem Slaw
15min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Basic bread dough
5 min