Dispositivos e acessórios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Preparação 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water255 g
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashew nuts355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Energia
807 kJ /
192.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Alcohol-free Berry Mojito
Nenhuma avaliação
Cheesecake
1h 30min
Aperol spritz sorbet
Nenhuma avaliação
Macarons with Pistachio Ganache
Nenhuma avaliação
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Nenhuma avaliação
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Pizza Bianca
45min
Ground Bison Meat
35min
Neapolitan Ice Cream
3h 50min
Sponge cake
1h 50min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Champurrado
20min