Dispositivos e acessórios
Raspberry Almond Pulp Cakes
Preparação 20min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
14.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Hemp Milk
10min
Oat Milk
1h 10min
Green Garlic Spread
10min
Paleo Sandwich Bread
3h 20min
Mango Ice Cream
2h 20min
Coconut Milk
25min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Blackberry Frozen Yogurt
12h 5min
Almond Mocha Coffee
5min