Dispositivos e acessórios
Raspberry Almond Pulp Cakes
Preparação 20min
Total 50min
8 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter diced, plus extra to grease4 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
confectioners sugar plus extra to dust9 oz
-
all-purpose flour4 oz
-
salt⅛ tsp
-
egg whites, from large eggs3
-
vanilla extract1 tsp
-
fresh raspberries6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
58.7 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1448 kJ /
346 kcal
Gordura
14.1 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
No Waste
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Hemp Milk
10min
Oat Milk
1h 10min
Almond Milk
1h 20min
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Almond Butter
5min
Blueberry Coffee Cake
1h
Cashew Coconut Milk
10min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Peanut Butter
5min
Vegan Chocolate Cake
1h 55min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min