Dispositivos e acessórios
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
Preparação 15min
Total 35min
3 portions
Ingredientes
Bison Burgers
-
600 g ground bison, (see Tip)bison, freshly ground (see Tip)600 g
-
onion in pieces75 g
-
garlic cloves peeled (approx. 2 large)8 g
-
egg1
-
beer golden Canadian beer or ale (see Tip)75 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
onion powder½ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
dried red chilli flake½ tsp
-
strong cheddar cheese cut into 3 cubes135 g
Grilled Picked Onions
-
red onions peeled and trimmed150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar60 g
-
salt1 tsp
-
olive oil to grease
-
burger buns toasted, to serve3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2213.9 mg
Proteína
62 g
Energia
2823.1 kJ /
674.7 kcal
Gordura
22.3 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
52.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Papaya Sorbet
15min
Sautéing Turkey Strips
Nenhuma avaliação
Mint lemonade
5min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Beef Stroganoff
1h
Clam Chowder
55min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1h 30min