Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bison Burgers
-
600
g bison, freshly ground (see Tip)
ou 600 g ground bison, store bought - 8 g garlic cloves, peeled (approx. 2 large)
- 75 g onions, in pieces
- 1 egg
- 75 g beer, golden Canadian beer or ale (see Tip)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp dried red chili flakes
- 1 tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 135 g strong cheddar cheese, cut into 3 cubes
Grilled Picked Onions
- 150 g red onions, peeled and trimmed
- 120 g apple cider vinegar
- 60 g sugar
- 1 tsp salt
- olive oil, to grease
- 3 burger buns, toasted, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2823.1 kJ / 674.7 kcal
- Proteína
- 62 g
- Hidratos de carbono
- 52.3 g
- Gordura
- 22.3 g
- Gordura saturada
- 11.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 2213.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Split Pea Soup
2h 10min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1h 15min
Caprese Egg White Omelet
20 Min
Pulled pork with steamed buns
3h
Chicken Enchiladas
40 Min
Curry Ketchup
30 Min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 Std. 15 Min
Caramelised red onion chutney
24sa
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min