Dispositivos e acessórios
Koken van jasmijnrijst
Preparação 5min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
jasmijnrijst200 - 400 g
-
water300 - 580 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
331.3 mg
Proteína
4.7 g
Energia
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Gordura
3.5 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
53.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Gestoomde rijst
25min
Vers pastadeeg
1h
Karamelpoeder
1h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Pommes Dauphine
1h 40min
Vloeibare karamel
25min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Pindakaas
5min