Dispositivos e acessórios
Koken van speltgraan
Preparação 5min
Total 35min
6 porties
Ingredientes
-
speltgraan (zie tips)200 - 400 g
-
olie10 - 20 g
-
zout½ - 1 tl
-
water400 - 800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
610 mg
Proteína
10.8 g
Energia
1028.3 kJ /
245.8 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Parelgerst- en champignonsoep
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Lactosevrije warme chocolademelk
Nenhuma avaliação
Aardbei-lavendel marshmallows
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Pêche Melba
Nenhuma avaliação
Romige snijbietsoep
35min
Penne met mosselen
1h 5min