Dispositivos e acessórios
Koken van parelspeltgraan
Preparação 5min
Total 35min
8 porties
Ingredientes
-
parelspeltgraan200 - 500 g
-
water400 - 700 g
-
zout½ - 1 ½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
0.6 mg
Proteína
10.6 g
Energia
910.6 kJ /
217.5 kcal
Gordura
0.9 g
Fibra
37.8 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
37.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Rijstkoker modus
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomaat basilicum spread
5min
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Iers sodabrood
Nenhuma avaliação