Dispositivos e acessórios
Basis karamel
Preparação 5min
Total 25min
300 g
Ingredientes
-
water30 g
-
citroensap1 tl
-
witte suiker300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 g
Sódio
0.4 mg
Proteína
0 g
Energia
16.4 kJ /
3.8 kcal
Gordura
0 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mochi's met sesamvulling
50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Toffees
2h
Nougatine
1h 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Gezouten karameltaart
2h 40min
Vloeibare karamel
25min
Karamelsaus
1h 30min