Dispositivos e acessórios
Soubisesaus
Preparação 10min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
olie20 g
-
uien in vieren gesneden300 g
-
boter30 g
-
kippenbouillon300 g
-
lichte room (ong. 18% vet)20 g
-
bloem30 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
1823 mg
Proteína
8 g
Energia
2826 kJ /
674 kcal
Gordura
54 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
28 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indikken modus
17 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lactosevrije warme chocolademelk
Nenhuma avaliação
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Bechamelsaus
15min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
200 g prei fruiten
20min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Scampi cajun citroen pasta
30min
De wafels van de foor
3h