Dispositivos e acessórios
Bessenmix-yoghurt
Preparação 10min
Total 12h 15min
6 porties
Ingredientes
-
gemengde verse bessen (bv. bosbessen, aardbeien, frambozen)150 g
-
houdbare volle melk (zie tip)500 g
-
volle yoghurt60 g
-
melkpoeder (zie tip)25 g
-
gezoete gecondenseerde melk125 g
-
water250 g
-
1 tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)citroensap (zie tip)30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
96 mg
Proteína
7 g
Energia
635 kJ /
151 kcal
Gordura
5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fermentatie modus
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Pizza Margherita
2h 10min
Gewone yoghurt
14h
Vanille yoghurt
12h 20min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15min
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Curryketchup
30min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min