Dispositivos e acessórios
Butternut en gembersoep
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
olie15 g
-
verse gember15 g
-
butternut pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten60 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water volgens gewenste consistentie aan te passen700 - 750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
697 kJ /
166 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Veelzijdige gladde soep
45min
Kimchi
Nenhuma avaliação
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Courgettesoep met munt
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Gestoomde marmercake
1h 30min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Rode kool met appel
1h 10min