Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 gramů pažitky, omyté a dobře osušené
- 8 vajec, žloutky a bílky zvlášť
- 2 špetky soli
-
70
gramů parmazánu, na kousky
ou 100 gramů sýru eidamu, na kousky - 4 polévkové lžíce mléka
- 2 špetky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1301 kJ / 311 kcal
- Proteína
- 25.2 g
- Hidratos de carbono
- 1.9 g
- Gordura
- 20.7 g
- Fibra
- 0.4 g
Receitas alternativas
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 Min
Pizza šnečci
2h
Svařené víno
10min
Pražská omeleta
35min
Pizza Quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Omeleta s parmazánem
45 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20min
Vaječný muffin
35min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 Min