Dispositivos e acessórios
Ground Bison Meat
Preparação 5min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 450 g
Sódio
313.5 mg
Proteína
113 g
Energia
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Gordura
107.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
37.5 g
Hidratos de carbono
0 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chicken Drumettes with Beer Sauce
Nenhuma avaliação
Steak au Poivre
20min
Brazilian Limeade
10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Green Day Juice (Metric)
5min
Jamaican carrot juice
15min
Steamed Button Mushrooms
35min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sautéing Shrimp
15min
Ginger Tea Paste
35min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10min