Dispositivos e acessórios
Snel bladerdeeg
Preparação 20min
Total 1h 20min
18 stuks
Ingredientes
-
boter in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren200 g
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
water koud90 g
-
zout½ tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 18 stuks
Proteína
22 g
Energia
9300 kJ /
2223 kcal
Gordura
168 g
Fibra
5.8 g
Hidratos de carbono
152 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Appel strudel
1h 45min
Appeltaart
1h
Soezendeeg
2h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nenhuma avaliação
Banketbakkersroom
15min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Aardappelkoekjes
45min
Brood van gierstmeel
2h 35min