Dispositivos e acessórios
Vers pastadeeg
Preparação 40min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1049 kJ /
251 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Paastuin
Nenhuma avaliação
Vanilleroomijs
12h
Pizzadeeg
1h
Snel bladerdeeg
1h 20min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Nenhuma avaliação
Kruidenboter flatbreads
35min
Eendenlever
33h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Dunne grissini
Nenhuma avaliação
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Pitabrood
2h