Dispositivos e acessórios
Vers pastadeeg
Preparação 40min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1049 kJ /
251 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Chocoladeroomijs
12h
Pizzadeeg
1h
Lichtblauw gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Nenhuma avaliação
Gezouten-Karamelijs
14h
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Amandelpasta
1h 10min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Citroencurd
1h
Vanilleroomijs
12h
Brood met olijven
2h 20min