Dispositivos e acessórios
Fermente Kırmızı Soğan
Preparação 30min
Total 96h
500 g
Ingredientes
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
1.2 mg
Proteína
6 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
1 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
TM6 MODLARINDAN TARİFLER
18 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Bitter Çikolatalı ve Portakallı Mus
8h 50min
Asya Usulü Salata Sosu
Nenhuma avaliação
Salatalık Turşusu (Tatlı)
48h 20min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Kişnişli Karidesli Omlet
35min
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Nenhuma avaliação
Çi Börek
1h 10min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
20min
Humus
1h
Bulgurlu maydanoz salatası
25min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15min