Dispositivos e acessórios
Maanzaadslakken
Preparação 25min
Total 2h 30min
40 stuks
Ingredientes
Deeg
-
speltgraan250 g
-
melk250 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
zachte boter en iets meer om in te vetten50 g
-
suiker30 g
-
bloem250 g
-
zout½ tl
Maanzaadvulling
-
zachte boter in stukken50 g
-
maanzaad100 g
-
suiker50 g
-
ei1
Opbouw
-
bloem om te bewerken
Kleur toppings
-
suiker200 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
voedingskleurstof (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
35.2 mg
Proteína
2.6 g
Energia
456.7 kJ /
109.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Aardappel-wortel hapjes
40min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Nenhuma avaliação
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Dadel curry dip
5min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Velouté met Marokkaanse smaken
35min