Dispositivos e acessórios
Ravioli Soep met Rundsvlees
Preparação 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.9 mg
Proteína
27.2 g
Energia
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Green Godess Salade
20min
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nenhuma avaliação
Kip met 'mole verde' saus
1h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação