Dispositivos e acessórios
Inktvis "à Lagareiro"
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Energia
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Pasta met crème van pistache
30min
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Glühwein
15min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min