Chocolate and Caramel Millefeuille
TM6

Chocolate and Caramel Millefeuille

3.7 (3 avaliações )

Ingredientes

Caramel with Nuts

  • 1 oz hazelnuts, shelled
  • 1 oz walnuts, shelled
  • 1 oz unsalted pistachios, shelled, peeled
  • 1 oz blanched almonds
  • 10 ½ oz sugar
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 ½ oz vinegar

Filling

  • 14 oz dark chocolate (70% cocoa), cut into pieces
  • 14 oz heavy whipping cream
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces

Puff Pastry

  • 17 oz unsalted butter, cold (14 oz sliced, 3 oz cut into pieces)
  • 17 ½ oz all-purpose flour
  • 7 oz ice cold water
  • 1 tbsp lemon juice, freshly squeezed
  • 2 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 2 tbsp sugar

Nutrição
por 1 portion
Energia
5229.5 kJ / 1249.9 kcal
Proteína
20.6 g
Hidratos de carbono
122.4 g
Gordura
89 g
Gordura saturada
51.1 g
Fibra
21.6 g
Sódio
345.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas