Dispositivos e acessórios
Kroketter med cecina skinke og gedeost
Preparação 45min
Total 9h 20min
40 stykker
Ingredientes
-
skinke cecina, skåret i mindre stykker (se tip)150 g
-
olivenolie20 g
-
smør60 g
-
løg skåret i mindre stykker40 g
-
hvedemel160 g
-
mælk800 g
-
salt½ tsk
-
gedeost skåret i tern150 g
-
rasp300 - 400 g
-
æg piskede2 - 3
-
stegeolie500 - 600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Sódio
182.8 mg
Proteína
4.1 g
Energia
514 kJ /
123 kcal
Gordura
7.5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
50 års jubilæum
50 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação