
Versões compatíveis
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour to dust
- 1 egg lightly beaten
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 632.1 kcal / 2654.7 kJ
- Proteína
- 22 g
- Gordura
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 71.2 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Sódio
- 1082.8 mg
Receitas alternativas
Salmon Tartare
10min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 35min
Pascualina
1h 45min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Honey Blueberry Cobbler
1h 40min
Raspberry soufflés
1h 35min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min