Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)

Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 portions

Ingredientes

Pastry
  • light olive oil
    100 g
  • plain flour plus extra to dust
    500 g
  • baking powder
    1 tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • water
    200 g
Filling
  • turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
    400 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • red capsicum cut into pieces (5 cm)
    100 g
  • green capsicum cut into pieces (5 cm)
    100 g
  • smoked paprika
    1 tsp
  • tomato paste
    40 g
  • fresh parsley leaves only
    2 sprigs
  • sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Assembly
  • plain flour to dust
  • egg lightly beaten to glaze
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 595.9 kcal / 2493 kJ
Proteína 23.1 g
Gordura 24.2 g
Hidratos de carbono 71.2 g
Fibra 4 g
Gordura saturada 4.2 g
Sódio 537.2 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...