Dispositivos e acessórios
Gulerødder i sursød-lage
Preparação 10min
Total 1h
600 g
Ingredientes
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)15 g
-
100 g farinsukker100 g
-
eddike100 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i både100 g
-
gulerødder skåret i skiver (3 mm)220 g
-
salt1 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 600 g
Sódio
1374 mg
Proteína
4 g
Energia
4175.6 kJ /
998 kcal
Gordura
51 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
135 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
November
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cremede champignoner
Nenhuma avaliação
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Falafel-vafler
Nenhuma avaliação
Ris salat med grøntsager
Nenhuma avaliação
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Nenhuma avaliação
Bulgurhvede
Nenhuma avaliação
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Nenhuma avaliação
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Nenhuma avaliação
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Nenhuma avaliação
Pimento dip
Nenhuma avaliação