Dispositivos e acessórios
Risotto met Parmezaanse kaas
Preparação 15min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hollandaisesaus
15min
Vers pastadeeg
1h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Spinazierisotto met asperges
40min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Zalm en venkel risotto
25min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Lamslende met roze pepersaus
45min
Basilicumpesto
10min
Bearnaisesaus
15min
Pompoenrisotto met spek
25min