Dispositivos e acessórios
Kippenbouillonpasta
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel (van ca. 500 g kippenpoten), in stukken300 g
-
gemengde groenten (bijv. knolselderij, ui, knoflook, prei), naar behoefte in stukken200 g
-
gemengde verse kruiden (bijv. rozemarijn, tijm, peterselie), alleen de blaadjes4 takjes
-
grof zout150 g
-
witte wijn100 g
-
gedroogd laurierblad
-
hele kruidnagel1
-
korianderzaden5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Proteína
58 g
Energia
2714 kJ /
649 kcal
Gordura
35 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolsla
10min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Tomatenketchup
1h 15min
Vleesbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Vers pastadeeg
1h
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Mangochutney
1h 20min
Romige champignonsoep
20min
Citroencurd
1h
Basis kippenbouillon
35min