Dispositivos e acessórios
Groentenbouillonpasta
Preparação 20min
Total 45min
6 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas (opcional) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (opcional)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Dificuldade
fácil
Nutrição por 6 porties
Proteína
28 g
Energia
2226 kJ /
533 kcal
Gordura
29 g
Fibra
18.4 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Koolsla
10min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Nenhuma avaliação
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Tomatenketchup
1h 15min
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Karamelpoeder
1h
Indiase mosterd
Nenhuma avaliação
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Hongaarse champignonsoep
30min
Canapé met ei
10min