Dispositivos e acessórios
Romige tomatensoep
Preparação 10min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
uien in helften gesneden50 g
-
30 g olijfolieongezouten boter30 g
-
tomaten in helften gesneden700 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout1 tl
-
suiker1 tl
-
1 tl gedroogde pizza kruidenmixgedroogde oregano1 tl
-
water500 g
-
1 groentebouillonpasta, huisgemaaktbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room100 g
-
verse basilicumbladeren2 - 4
-
verse peterselie alleen de blaadjes1 takje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
3 g
Energia
790 kJ /
188 kcal
Gordura
16 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux