Dispositivos e acessórios
Vanillesaus (crème anglaise)
Preparação 5min
Total 10min
4 porties
Ingredientes
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcional)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6 g
Energia
706 kJ /
169 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Pierogi met vlees
1h
Levercake
1h 50min
Crème anglaise
15min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Vloeibare custard
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação