Dispositivos e acessórios
Brioche
Preparação 20min
Total 5h
16 sneetjes
Ingredientes
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Engelse brunch
Nenhuma avaliação
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Chocoladetruffels
2h 45min
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação