Dispositivos e acessórios
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
Preparação 20min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
Asperges en aardappelen
-
water600 g
-
zout1 tl
-
suiker1 snuifje
-
boter (opcional)5 g
-
aardappelen klein of in stukken (zie tip)700 - 750 g
-
asperges (wit of groen)1000 - 1500 g
Hollandaisesaus
-
water20 - 40 g
-
citroensap10 - 20 g
-
boter175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 - 2 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11.3 g
Energia
2919 kJ /
698 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.5 g
Hidratos de carbono
29.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Dadel curry dip
5min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min