Dispositivos e acessórios
Bessenmousse
Preparação 20min
Total 4h 50min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
7 g
Energia
1432 kJ /
342 kcal
Gordura
18 g
Fibra
1.7 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nenhuma avaliação
Aardbeienmilkshake
5min
Papaya'péro
30min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Pastasalade met groenten
1h
Bessenschuim
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min
Chocoladecustard
1h 20min