Dispositivos e acessórios
Profiteroles
Preparação 20min
Total 2h
18 stuks
Ingredientes
Soezendeeg
-
water150 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden80 g
-
zout1 snuifje
-
suiker (10 g)2 tl
-
meel120 g
-
eieren (elk 53-63 g)3
Chocoladesaus en samenvoeging
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken gesneden250 g
-
ongezouten boter in stukken gesneden40 g
-
melk200 g
-
vanille-ijs zelfgemaakt of kant-en-klaar
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
5 g
Energia
1075 kJ /
257 kcal
Gordura
19 g
Fibra
1.8 g
Hidratos de carbono
17 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Appel strudel
1h 45min
Roomboterglazuur
5min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2h
Snel bladerdeeg
1h 20min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Suikerpasta
1h 10min
Banketbakkersroom
15min
Appelcake
1h